Polityka prywatności

Sklep DECORTIS.COM zapewnia pełne poszanowanie prywatności oraz ochronę danych osobowych Klientów.

Dane osobowe przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonej zgody oraz wymogami prawa, w szczególności z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają wyłącznie uprawnieni administratorzy Sklepu.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta, albo na żądanie uprawnionych organów państwa w związku z toczącym się postępowaniem. Każdy Klient, ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub żądania usunięcia.

 
 
Informacje wysyłane do użytkownika

Materiały reklamowe i promocyjne są wysyłane Klientom jedynie po uzyskaniu ich zgody. Dotyczy to w szczególności newslettera o aktualnych promocjach, rabatach i nowościach w naszym wysyłanego Klientowi po potwierdzeniu wskazanego przez nas linka akceptującego. Materiały te dotyczą wyłącznie oferty naszego Sklepu.

 
 
Cookies

Sklep DECORTIS.COM wykorzystuje standardowo pliki cookies. Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania oferty Sklepu do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Użytkowanie Sklepu oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu.

 
 
Odsyłacze do innych stron internetowych

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych stron internetowych, to nie możemy odpowiadać za zawartość ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.


Wszelkie pytania, wnioski i sugestie dotyczące polityki prywatności prosimy zgłaszać na adres info@decortis.com.

Sklep jest w trybie podglądu

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. 

Copyright © 2012-16 - DECORTIS, info@decortis.com, designed by Studio Reklamy Ami-Graf

Click Shop | Hosting home.pl